Pähkinä-suklaa-fudge
Astetta terveellisempi suklaaherkku tehdään raakakaakaosta. Pähkinä-suklaafudge ei sisällä lainkaan lisättyä valkoista sokeria, makeus tulee rusinoista ja hunajasta.
Ainekset
Pähkinä-suklaafudge:
- 1 dl kylmäpuristettua kookosöljyä
- 1 dl hunajaa
- 2 dl raakakaakaojauhetta
- 1 dl pähkinöitä (esim. hassel-)
- 1/2 dl rusinoita
- 1/2 tl piparkakkumaustetta
Koristeluun:
- 1 dl pähkinöitä (esim. hassel-)
Valmistusohje
1. Sulata kookosöljy kulhossa vesihauteessa.
2. Sekoita joukkoon hunaja, kaakaojauhe ja mausteet. Tarkista maku.
3. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun (n. 10 cm x 15 cm) vuokaan noin sentin paksuiseksi levyksi. Anna suklaan jähmettyä jääkaapissa ja leikkaa pieniksi paloiksi. Säilytä suklaa jääkaapissa.
Vinkki! Mausta raakasuklaa raakalakristijauheella tai karamellimaisilla mulperimarjoilla
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous