Pähkinäkukkakaali
Paahdettu kukkakaali pähkinöillä silattuna on uskomattoman herkullinen lisuke. Se toimii naposteluherkkuna myös sellaisenaan.
Ainekset
Pähkinäkukkakaali
- 2 (noin 800 g) pientä kukkakaalia
- 1 1/2 tl juustokuminaa
- 3 rkl sulatettua voita
- 1 tl sormisuolaa
- 1 dl pähkinöitä
Valmistusohje
1. Leikkaa kukkakaalit viipaleiksi. Pane viipaleet uunipellille. Sekoita juustokumina voisulaan ja sivele kukkakaalin pinnalle. Ripottele päälle suola.
2. Paahda kukkakaalia 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Lisää pinnalle rouhitut pähkinät paahtamisen puolivälissä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous