Pähkinävoissa paistettu pasta
Pähkinävoissa paistettu pasta on yksin kertaista ja niin hyvää! Kokeile hasselpähkinän lisäksi myös pekaani- ja saksanpähkinää.
Ainekset
Pähkinävoissa paistettu pasta
- 75 g hasseläpähkinöitä
- 100 g voita
- 3 rkl tuoretta salviaa hienonnettuna
- suolaa
- mustapippuria
- 400 g tuorepastaa (esim. tagliatellea)
Valmistusohje
Pähkinävoissa paistettu pasta tehdään helposti näin:
1. Paahda hasselpähkinät kuumalla kuivalla paistinpannulla niin, että ne alkavat tuoksua. Kaada ne leikkuulaudalle ja rouhi niitä hieman. Jätä odottamaan.
2. Laita voi sulamaan pannulle miedolle lämmölle.
3. Kun voi alkaa ruskistua, lisää pähkinät ja salvia. Mausta kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
4. Keitä pasta napakan kypsäksi.
5. Lisää valutettu pasta pannulle ja kääntele sitä pähkinävoissa.
6. Jaa pähkinävoissa paistettu pasta lautasille ja tarjoa heti.
Katso myös: Salviavoipasta
Katso myös Kotiliesi.fi: 5 x helppo pasta – näihin kesäruokiin jäät koukkuun
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous