Paistettu parsa ja pekoniin kääritty broileri
Paistettu parsa ja pekoniin kääritty broileri on aivan ihana ja nopea ruoka vaikkapa arki-iltaan. Kaikki syntyy samassa pannussa käden käänteessä.
Ainekset
Paistettu parsa ja pekoniin kääritty broileri
- 100 g voita
- 1 sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 valkosipulinkynsi
- 3 rkl kapriksia
- 1 nippu vihreää parsaa
- 400 g broilerin sisäfileetä
- 1 ruukku tuoretta salviaa
- 1 pkt pekonia
- suolaa
- mustapippura
Lisäksi
- vihreää salaattia
Valmistusohje
Paistettu parsa ja pekoniin kääritty broileri tehdään helposti näin:
1. Laita voi isolle paistin pannulle. Lisää sitruunan raastettu kuori, viipaloitu valkosipulinkynsi ja kaprikset. Anna voin sulaa ja maustua hissuksiin.
2. Huuhtele ja kuiva parsat. Poista parsojen tyvestä vaalea puiseva pala. Jätä odottamaan.
3. Mausta broilerin sisäfileet suolalla ja mustapippurilla ja laita jokaisen päälle pari tuoretta salvian lehteä. Kääri pekoni sisäfileiden ympärille niin, että salviat jäävät pekonin ja broilerin väliin.
4. Lisää lämpöä pannulle ja paista pekoniin käärittyjen fileiden pintoihin hyvä kullan ruskea väri.
5. Lisää pannulle myös parsat ja sitruunamehu ja hauduta lihat ja parsat kypsiksi.
6. Tarjoa paistettu parsa ja pekoniin kääritty broileri raikkaan rapean vihreän salaatin kera.
Katso myös Kotiliesi.fi: Parsa on rakastettu sesonkiherkku – katso parhaat käsittelyvinkit ja resepti-ideat!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous