Paistettu turska (Stekt torsk)
Paistettu turska tarjoillaan perunasoseen, punaviinikastikkeen ja paistettujen sienten kera.
Ainekset
- 1 kokonainen turkafilee
- karkeaa merisuolaa
- pippuria
- öljyä paistamiseen
Valmistusohje
Laske turskaa 180-200 g/annos. Poista ruodot. Mausta filee reilusti merisuolalla. Anna maustua 20 minuuttia.
Huuhdo kala kylmällä, juoksevalla vedellä ja pyyhi filee kuivaksi talouspaperilla. Leikkaa kala annospaloiksi ja mausta vastajauhetulla pippurilla. Lämmitä paistinpannu kuumaksi. Lisää öljyä ja paista kalapalat nahkapuoli alaspäin. Pienennä lämpöä ja anna kalan kypsyä edelleen noin 10 minuuttia tai kunnes palat ovat sopivan kypsiä.
Sopii tarjattavaksi perunasoseen, punaviinikastikkeen ja sienien kera.
Kommentit
Olen voin käytöstä samaa mieltä Julian kanssa – varsinkin turskan yhteydessä.
Onkohan reseptin tekijän mielestä paistaminen tehtävä vain nahkapuolelta? Kääntämistä ei ainakaan mainita.
Hieno ruoka joka tapauksessa.
Harri
Kommentit
Suomalainen paistaa kaiken kalan voissa!
Olen voin käytöstä samaa mieltä Julian kanssa – varsinkin turskan yhteydessä.
Onkohan reseptin tekijän mielestä paistaminen tehtävä vain nahkapuolelta? Kääntämistä ei ainakaan mainita.
Hieno ruoka joka tapauksessa.
Harri
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous