Paistettua ananasta ja marjasorbettia
Tuore ananas makeutuu entisestään, kun se käy paistinpannulla lämmittelemässä. Marjasorbetti raikastaa annoksen ja toimii sulaessaan myös kastikkeena.
Ainekset
- 1 tuore ananas
- 1 rkl voita
- 1 rkl siirappia
- 4 palloa marjasorbettia
- 2 rkl hasselpähkinärouhetta
Valmistusohje
1. Kuori ananas, leikkaa se viipaleiksi ja poista kova keskusta esimerkiksi omenaporalla.
2. Sulata voi paistinpannulla ja lisää hunaja. Kuumenna mutta älä polta.
3. Lisää ananasviipaleet ja paista niihin hieman väriä.
4. Nosta viipaleet lautasille ja lisää päälle sorbettipallo. Viimeistele hasselpähkinärouheella.
Makea ananas sopii jälkiruokiin:
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous