Paistettua halloumia rucolapedillä
Paistettu halloumi sopii hyvin yhteen rucolan pähkinäisen täyteläisen maun kanssa. Tässä ohjeessa paistetaan halloumi-juusto parilapannulla.
Ainekset
Paistettu halloumi-juusto
- 400 g halloumijuustoa
- oliiviöljyä
- rouhittua mustapippuria
Rucola-salaatti:
- 1 rasia rucolaa
- 3 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl punaviinietikkaa
- sitruunalohkoja
Valmistusohje
Paistettu halloumi rucolapedillä valmistuu näin helposti:
Liota halloumi-juustoa kylmässä vedessä, että saat siitä liian suolan pois. Leikkaa juusto noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Kuivaa viipaleet ja voitele ne öljyllä.
Paista viipaleet parilapannussa molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Mausta halloumi mustapippurilla.
Huuhdo ja kuivaa rucolanlehdet.
Sekoita oliiviöljy ja punaviinietikka keskenään. Sekoita kastike rucolanlehtien joukkoon.
Levitä salaatti kulhoon. Nosta paistettu halloumi ja sitruunalohkot salaattipedin päälle.
Katso myös: Halloumisalaatti, halloumiranskalaiset ja 5 muuta kutkuttavan hyvää ohjetta
Katso myös Kotiliesi.fi: Grillattu feta eli grillifeta on uunifetan sesonkiserkku – 3 tapaa grillata fetaa
Kommentit
Miksi suola pitäisi huuhtoa pois? Sehän juuri antaa hyvän maun halloumille!
Kommentit
Miksi suola pitäisi huuhtoa pois? Sehän juuri antaa hyvän maun halloumille!
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous