23.5.2012

Paistettua peltopyytä

Teksti: Inga Aaltonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Ainekset

8 peltopyyn rintaa
voita paistamiseen
suolaa
valkopippuria

Valmistusohje

Kuumenna voi paistinpannussa. Paista rintapaloihin väriä ja käännä vain kerran. Mausta molemmin puolin suolalla ja valkopippurilla. Nosta rintapalat uunivuokaan.

Vähän ennen tarjoilua jatka kypsentämistä 180–200 -asteisessa uunissa, noin 7 minuuttia, jolloin rintapalat ovat sisältä medium eli vielä mehevät. Anna vetäytyä muutaman minuutin ajan foliolla peitettynä ennen leikkaamista tarjolle.

Ohje: Ravintola Krapihovi, Tuusula.
 

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi