Paistetut ahvenet ja inkivääri-limettikastike
Paistetut ahvenet maustetaan tuoreella inkiväärillä ja limetillä.
Ainekset
- 500 g ahvenfileitä
Paistamiseen
- voita
Kastike
- 3 cm:n pala inkivääriä
- 1 sipuli
- 1 tl kurkumaa
- 1 limetti
- 4 dl kalalientä
- 100 g voita
- 1 rkl maizenaa
- 2 dl kermaa
Valmistusohje
1. Hienonna inkivääri ja sipuli, kuullota ne kurkuman kanssa voissa. Vatkaa voi kiehuvaan kalaliemeen ja lisää inkivääri-sipulisilppuun. Lisää maizena ja kerma. Sekoita hyvin. Raasta kastikkeeseen limetin kuori ja puserra sekaan mehu. Kuumenna kastike.
2. Paista ahvenet kullanruskeiksi voissa, mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa kalat vastapaistettuina höyrytettyjen kesäkasvisten, perunoiden ja kastikkeen kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous