Reseptit

Paistetut parsat ja tomaattisalsa

Parsa on nyt tuoreimmillaan. Itsetehty salsa on maukas makupari miedolle kasvikselle.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • noin 8 vihreää parsaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • tilkka sitruunamehua

Salsa

  • 2 tomaattia
  • pala punasipulia
  • silputtua basilikaa
  • tilkka öljyä
  • mustapippuria

Valmistusohje

Silppua tomaatit, sipuli ja basilika. Sekoita joukkoon tilkka öljyä, mausta pippurilla. Kuori parsat ja kuumenna öljy paistinpannulla. Paista parsoja hyvällä lämmöllä noin 5 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa ja tilkalla sitruunamehua. Nauti salsan kanssa.

Katso myös:

Tomaattisalsa

Brunssiparsat

Paistettua parsaa osterikastikkeessa (Phad Noomaifarang Naammanhoi)

Kotiliesi: Tuoretta parsaa

X