Reseptit

Paistetut parsat ja tomaattisalsa

6.5.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Parsa on nyt tuoreimmillaan. Itsetehty salsa on maukas makupari miedolle kasvikselle.

Ainekset

noin 8 vihreää parsaa
1 rkl oliiviöljyä
tilkka sitruunamehua

Salsa

2 tomaattia
pala punasipulia
silputtua basilikaa
tilkka öljyä
mustapippuria

Valmistusohje

Silppua tomaatit, sipuli ja basilika. Sekoita joukkoon tilkka öljyä, mausta pippurilla. Kuori parsat ja kuumenna öljy paistinpannulla. Paista parsoja hyvällä lämmöllä noin 5 minuuttia. Mausta ripauksella suolaa ja tilkalla sitruunamehua. Nauti salsan kanssa.

Katso myös:

Tomaattisalsa

Brunssiparsat

Paistettua parsaa osterikastikkeessa (Phad Noomaifarang Naammanhoi)

Kotiliesi: Tuoretta parsaa