Reseptit

Pakastemansikat Romanovin tapaan

Pakastemansikat Romanovin tapaan tarjotaan pienten, ohuiden blinien tai vaikkapa syrnikkien ja rahka-kermavaahdon kanssa blini-illan jälkiruokaherkkuna.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 200 g pakastemansikoita
  • 1 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
  • 1 appelsiinin mehu
  • 3 rkl sokeria
  • 1 rkl sitruslikööriä

Lisäksi:

  • 1 dl rahkaa
  • 1 dl vispikermaa
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

 

Pane mansikat kohmeisina kuoriraasteella, sokerilla ja liköörillä maustettuun appelsiinimehuun. Anna mansikoiden maustua liemessä jonkin aikaa, mutta älä päästä niitä sulamaan täysin pehmeiksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi sokereiden kanssa. Kääntele sekaan rahka.

Katso myös:

Makeat lettucannelonit Mysliletut hunajaiset jogurtin ja mehustettujen mansikoiden kera

Kotiliesi.fi: Lämmin mansikkakeitto

X