Pakastemansikat Romanovin tapaan
Pakastemansikat Romanovin tapaan tarjotaan pienten, ohuiden blinien tai vaikkapa syrnikkien ja rahka-kermavaahdon kanssa blini-illan jälkiruokaherkkuna.
Ainekset
- 200 g pakastemansikoita
- 1 tl luomuappelsiinin kuoriraastetta
- 1 appelsiinin mehu
- 3 rkl sokeria
- 1 rkl sitruslikööriä
Lisäksi:
- 1 dl rahkaa
- 1 dl vispikermaa
- 1 rkl sokeria
- 1 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
Pane mansikat kohmeisina kuoriraasteella, sokerilla ja liköörillä maustettuun appelsiinimehuun. Anna mansikoiden maustua liemessä jonkin aikaa, mutta älä päästä niitä sulamaan täysin pehmeiksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi sokereiden kanssa. Kääntele sekaan rahka.
Katso myös:
Makeat lettucannelonit Mysliletut hunajaiset jogurtin ja mehustettujen mansikoiden kera
Kotiliesi.fi: Lämmin mansikkakeitto
Kommentit
Kuinka paljon pitää ruokailijoita vihata että myrkyttää kermavaahdon rahkalla?
Kommentit
Kuinka paljon pitää ruokailijoita vihata että myrkyttää kermavaahdon rahkalla?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous