27.4.2012

Pakastettu marjanektari

Teksti: Sirkka Hirvonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 kg marjasosetta
(noin 2 dl sokeria)
(2 dl vettä)

Valmistusohje

Puhdista ja soseuta marjat. Voit maustaa soseen maun mukaan sokerilla, mutta voit pakastaa sen myös makeuttamattomana etenkin, jos käytät makeita marjoja, kuten mansikoita tai vadelmia. Voit lisätä tässä vaiheessa vettä, mutta se ei ole tarpeen, sillä se vie pakastimessa turhaa tilaa. Pakkaa sose annosrasioihin ja pakasta. Lisää sulatusvaiheessa sen verran vettä, että saat sopivan sakean juoman.

Vihje

Pakasta osa nektarista jääpalapusseissa. Nektarijääpalat ovat raikas lisä tavallisessa mehussa tai vedessä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi