Palsternakkapyörykkätaco
Raastetusta palsternakasta valmistetut kasvispyörykät maistuvat tacojen sisällä, mutta kelpaavat ruoaksi sellaisenaankin kaupan valmiin tsatsikin kanssa.
Ainekset
Palsternakkapyörykkätaco
- 500 g palsternakkaa
- 2 kananmunaa
- 3 rkl maissitärkkelys- tai perunajauhoja
- 1 tl jeeraa
- 1 tl suolaa
Paistamiseen:
- rypsiöljyä
Lisäksi:
- noin 100 g punakaalia
- 1 ruukku korianteria
- 8 pehmeää tortillaa
- 200 g kaupan valmista tsatsikia
Valmistusohje
1. Kuori ja raasta palsternakat. Sekoita kulhossa palsternakkaraaste, kananmunat, maissitärkkelys- tai perunajauho, jeera ja suola. Anna turvota 10 minuuttia.
2. Kuumenna öljy paistinpannulla. Nosta lusikalla palsternakkataikinasta pyöreitä nokareita pannulle. Paista keskilämmöllä käännellen noin 5 minuuttia, kunnes pyörykät ovat paistuneet kauttaaltaan kauniin ruskeiksi. Voit kypsentää pyörykät myös leivinpaperin päällä uunipellillä 225-asteisessa uunissa noin 15 minuutissa.
3. Huuhtele punakaalinpala, poista kanta ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Hienonna korianteri.
4. Levitä tortillojen päälle tsatsikia, punakaalisuikaleita, palsternakkapyöryköitä ja korianteria. Kääräise tortillat rullalle ja syö heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous