
Pannugranola
Pannugranola syntyy pikapikaa paistinpannulla. Voit vaihdella hiutaleita, siemeniä ja pähkinöitä sen mukaan, mitä kaapista löytyy.
Ainekset
Pannugranola
- 1 1/2 dl kaurahiutaleita
- 1 dl kurpitsansiemeniä
- 1 dl auringonkukan- ja seesaminsiemeniä
- 1 dl hasselpähkinöitä rouhittuina
- 2 tl oliiviöljyä
- 1 rkl hunajaa
- 1/2 tl kanelia
Tarjoiluun
- 4-6 appelsiinia tai veriappelsiinia
- 6 dl paksua turkkilaista jogurttia
- 2 rkl hunajaa
Valmistusohje
Pannugranola tehdään helposti näin:
1. Valmista ensin granola. Mittaa paistinpannulle kaurahiutaleet, siemenet ja pähkinät. Kuumenna ja paahda keskilämmöllä sekoitellen niin, että ainekset saavat väriä ja pannulta nousee hyvä tuoksu.
2. Nosta pannu liedeltä, ja sekoita joukkoon öljy, hunaja ja kaneli. Jäähdytä ja kaada kulhoon tai purkkiin.
3. Kuori appelsiinit ja leikkaa ne viipaleiksi.
4. Jaa jogurtti lautasille tai kulhoihin, nostele päälle appelsiiniviipaleet ja valuta pinnalle hunajaa.
5. Lusikoi kulhoihin vielä pannugranola, ja tarjoa.
Katso myös: Suklaagranola
Katso myös Kotiliesi.fi: Joulugranola
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous