Reseptit

Pannukasvikset

Pannukasvikset täydentävät pääruoan. Tarjoile esimerkiksi pihvin tai kanan kylkiäisenä.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1/2 paprikaa
  • 1 punasipuli
  • 1/2 kukka- tai parsakaalia
  • 1/2 kesäkurpitsaa
  • öljyä ja voita
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Pannukasvikset kypsyvät nopeasti ja maistuvat vaikkapa pestolla maustettujen broileripihvien kanssa.

Pilko kasvikset pienehköiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannulla tai vokissa voi-öljyseosta. Paista ensin kukka- tai parsakaalia muutamia minuutteja, lisää sitten muut kasvikset. Paista sekoitellen noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

X