Reseptit

Pannukasvikset

8.2.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Tosi helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1/2 paprikaa
1 punasipuli
1/2 kukka- tai parsakaalia
1/2 kesäkurpitsaa
öljyä ja voita
suolaa
mustapippuria

Valmistusohje

Pannukasvikset kypsyvät nopeasti ja maistuvat vaikkapa pestolla maustettujen broileripihvien kanssa.

Pilko kasvikset pienehköiksi paloiksi. Kuumenna paistinpannulla tai vokissa voi-öljyseosta. Paista ensin kukka- tai parsakaalia muutamia minuutteja, lisää sitten muut kasvikset. Paista sekoitellen noin 10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *