Reseptit

Pappilan hätävara

Pappilan hätävara on vanhanajan herkku.

Teksti:
Inga Aaltonen
Kuvat:
Seppo Saarentola

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • pullaviipaleita
  • vadelma- tai lakkahilloa
  • kermaa

pinnalle:

  • sokeria
  • murennettuja piparkakkuja tai kahvikakkua

Valmistusohje

 

Lado pullaviipaleita uunivuokaan. Tuorekin pulla käy todellisessa hädässä, mutta kuivahtaneesta pullasta tulee parempaa.

Levitä maun mukaan hyvää hilloa pullaviipaleille ja lado päälle toinen kerros viipaleita. Pulla- ja hillokerroksia voi olla useampia. Valuta vuokaan runsaasti kermaa ja ripottele pinnalle sokeria, murennettua pikkuleipää tai kuivahtanutta kahvikakkua murusina.

Paista 170-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.

Ohje: Kenkäveron pappila, Mikkeli

X