Paprikahummus
Paprikahummus maistuu leivän päällä.
Ainekset
- 2 prk (170 g) esikeitettyjä suuria valkoisia papuja
- 4 viipaletta punaista, grillattua säilykepaprikaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 pieni valkosipulinkynsi
- 3/4 tl jauhettua juustokuminaa
- 1/2 tl suolaa
- 1/4 tl cayennepippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 rkl vettä
Valmistusohje
1. Huuhtele ja valuta pavut. Nosta pavut ja paprikat tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi massaksi. Lisää joukkoon sitruunamehu, murskattu valkosipulinkynsi, mausteet, oliiviöljy ja vesi. Soseuta tasaiseksi, levittyväksi tahnaksi.
2. Nosta hummus tarjoiluastiaan ja pirskota päälle hieman oliiviöljyä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous