8.5.2012

Paprikatahna

Teksti: Anna.fi

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

6

Arvostelu

Ainekset

4 punaista paprikaa
1 punainen chili
8 aurinkokuivattua tomaattia
4 rkl hienonnettuja yrttejä, minttua ja persiljaa
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
2 rkl oliiviöljyä

Valmistusohje

1. Huuhtele paprikat ja nosta kokonaisina chilin kanssa uunivuokaan. Paahda paprikoita 225-asteisen uunin grillivastusten alla 20- 25 minuuttia käännellen. Käännä paprikoita aina, kun pinta on tummunut kunnolla.

2. Sulje paahtuneet paprikat isoon pakastepussiin ja anna niiden jäähtyä pussissa. Poista kuoret veitsenkärkeä apuna käyttäen.

3. Halkaise paprikat ja valuta sisällä ollut liemi monitoimikoneeseen, jossa on leikkuuterä. Poista paprikoista ja chilistä siemenet ja kanta. Lisää paprikat, tomaatit, hienonnetut yrtit ja mausteet koneeseen. Aja tasaiseksi tahnaksi. Notkista oliiviöljyllä.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi