Papu-appelsiinisalaatti
Ainekset
- 250 g isoja valkoisia papuja
- 1.5 l vettä
- 1 tl suolaa
- 1/2 ruukku korianteria
- 0.5 tl suolaa
- 0.3 tl sokeria
- 0.5 tl mustapippuria
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 punasipulia
- 2 tl oliiviöljyä
- 2 appelsiinia
- 1 tlk ruskeita papuja
Valmistusohje
1. Liota pavut yön yli runsaassa vedessä. Heitä liotusvesi pois. Keitä pavut suolalla maustetussa vedessä 1 1/2 tuntia. Jäähdytä.
2. Silppua korianteri. Sekoita suola, sokeri, mustapippuri ja korianteri ja mausta pavut.
3. Leikkaa sipulit ja valkosipulinkynsi silpuksi ja kuullota silppu pannulla. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja viipaloi ne.
4. Yhdistä pavut, sipulisilppu ja appelsiiniviipaleet ruskeiden tölkkipapujen kanssa. Tarkista maku.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous