Reseptit

Papupihvit ja jogurttikastike

Täyttävä ateria syntyy papupihveistä, quinoa-riisiseoksesta ja jogurttikastikkeesta. Lisänä värikäs tuoresalaatti.
Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 1 purkki (400 g) papuja
  • 300 g bataattia
  • 1 sipuli
  • 2 tl mietoa chilimausteseosta
  • 2 munaa
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria

jogurttikastike:

  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • 1 kuutioitu omena
  • sitruunamehua
  • tilkka hunajaa
  • suolaa, pippuria

Valmistusohje

1. Valuta ja huuhtele pavut. Raasta bataatti. Silppua ja kuullota sipuli.

2. Jauha pavut soseeksi monitoimikoneella. Lisää muut aineet. Anna taikinan tekeytyä hetki ja paista siitä sitten ohuita pihvejä öljyssä teflonpannulla.

3. Sekoita omenakuutiot jogurttiin. Mausta sitruunalla, hunajalla, suolalla ja pippurilla.

X