Papusalaatti
Chili, limettimehu ja juustokumina antavat tälle papusalaatille sopivasti potkua. Hunaja täydentää ja pyöristää makuelämyksen.
Ainekset
Papusalaatti
- 6 dl keitettyjä papuja
- 1 rasia minitomaatteja
- 2 silputtua kevätsipulia
- 1 silputtu punasipuli
- 1 vihreä chili
- 4 rkl oliiviöljyä
- 1 limetin mehu
- 1 murskattu valkosipulinkynsi
- tilkka juoksevaa hunajaa
- 1 tl juustokuminaa
- suolaa, pippuria
Valmistusohje
Papusalaatti valmistuu helposti näin:
1. Liota ja keitä pavut. Jos käytät purkkipapuja, huuhtele ne kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
2. Sekoita öljy, limettimehu, hunaja ja mausteet keskenään kulhon pohjalla. Lisää pavut, silputtu chili ja sipulit. Kääntele ainekset sekaisin. Anna salaatin maustua jonkin aikaa.
Vinkki: Tarjoa papusalaatti esimerkiksi helppojen kasvispihvien kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Kuivatut pavut sopivat myös herkkävatsaiselle – näin käsittelet ja keität pavut oikein
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous