Paputortillat
Tuhti ja kuitupitoinen papukastike on helppo tehdä ja valmistuu nopeasti. Lapsetkin pitävät siitä maissitortillan sisään käärittynä.
Ainekset
Papukastike:
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 mieto chili
- 2 rkl öljyä
- 2 tl savupaprikajauhetta
- 1 tl jeeraa (juustokuminaa)
- 1 tl timjamia
- 1/2 tl meiramia
- 1/2 tl suolaa
- 400 g tomaattimurskaa
- (1 dl vettä)
- 200 g pakastemaissia
- 2 tlk (à 450 g) kypsiä kidneypapuja
- 2-3 rkl tomaattipyreetä
- 1 rkl siirappia
Lisäksi:
- salaattia
- maissitortilloja
Valmistusohje
1. Kuori ja pilko sipulit, viipaloi chili ja kuullota öljyssä.
2. Lisää mausteet, tomaattimurska ja maissi, kypsennä viitisen minuuttia. Lisää pavut, pyree ja tarvittaessa vettä. Kypsennä edelleen viitisen minuuttia.
3. Viimeistele maku siirapilla. Tarjoa papukastike joko tortillojen täytteenä tai viljalisäkkeen ja salaatin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous