Parhaat broilerinkoivet
Parhaat broilerinkoivet maustetaan inkivääristä, chilistä ja valkosipulista valmistetulla tahnalla. Soija, öljy ja mangochutney antaa lihan pintaan upeaa aromia.
Ainekset
Broilerinkoivet
- noin 12 broilerin koipipalaa
- 2 rkl hienonnettua inkivääriä
- 2 rkl hienonnettua valkosipulia
- 1 tl chilihiutaleita
- tilkka öljyä
Pinnalle
- 1.5 dl sileää mangochutneya
- 1 dl soijaa
- 2 rkl öljyä
- sormisuolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Broilerinkoivet tehdään näin:
1. Jos mahdollista, pane broilerit maustumaan jo edellisenä iltana.
2. Tee tahna inkivääristä, chilistä ja valkosipulista, lisäätilkka öljyä. Työnnä tahna broilerinkoipien nahkan alle.
3. Sekoita mangochutney, öljy ja soija keskenään. Levitä seoskoipien pinnalle. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria. Anna maustua jääkaapissa.
4. Kuumenna uuni 175-asteiseksi. Peitä uunipelti leivinpaperilla, pane koivet vieri viereen pellille. Kypsennä noin 45–60 minuuttia. Tarkista kypsyys koiven paksuimmasta kohdasta. Tarjoa broilerinkoivet kuumina tai kylminä korianterikastikkeen kanssa.
Katso myös:
Corn Flakes -kuorrutetut broilerinkoivet
Katso myös Kotiliesi: Aasialaiset broilerinkoivet
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous