Pariloitu entrecôte
Pariloitu entrecôte valmistuu hetkessä ja maistuu kasvislisukkeiden kuten parsa-vihannessalsan kanssa.
Ainekset
- 1 pihvi (300 g) naudan entrecôtea eli välikyljystä
- suolaa
- pippuria
- sitruunamehua
Valmistusohje
1. Ota liha huoneenlämpöön ½–1 tunti ennen paistamista.
2. Kuumenna parilapannu. Liha on rasvaista, joten pannulle ei tarvita rasvalisäystä. Noin kolmasosa pannun paistopinnasta pitää jäädä tyhjäksi, jotta pannu ei jäähdy liikaa.
3. Pariloi lihaa kuumalla pannulla molemmin puolin noin puolitoista minuuttia. Käännä pihvi kun ensimmäiset lihasnestepisarat nousevat pintaan Tällöin pihvi on puolikypsä. Jos haluat pihvin kypsänä, lisää paistoaikaa ½ minuuttia per puoli. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
4. Anna pihvin vetäytyä hetki folioon käärittynä ennen tarjoilua.
Resepti: Lilli Paasikivi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous