17.3.2017

Parmankinkku-viikunapizza

Teksti: SuVI RÜSTER Kuvat: Pekka Holmström/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Parmankinkku, gorgonzola ja makea kuivattu viikuna ovat pizzan päällä pettämätön trio.

Ainekset

200 g juustoraastetta
100 g parmankinkkua
100 g kuivattua viikunaa
150 g sinihomejuustoa, esim. gorgonzolaa

Lisäksi

1 annos haluamaasi pizzapohjaa
1 annos raikasta tomaattikastiketta

Valmistusohje

1. Levitä pizzapohjan päälle tomaattikastike.

2. Ripottele päälle juustoraaste. Levitä juustoraasteen päälle parmankinkkuviipaleita ja viipaloituja, kuivattuja viikunoita. Revi päälle sinihomejuustoa.

3. Kypsennä 225–250-asteisessa uunissa käyttämäsi pohjan valmistusohjeen mukaan 15–25 minuuttia.

Juusto ja kinkku tekevät pizzasta herkkua:

veronalainen vuohenjuustopizza

Veronalainen vuohenjuustopizza

perjantaipizza: vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia

Perjantai-pizza: Vuohenjuustoa, kinkkua, rucolaa ja tomaattia

chorizo, vuohenjuusto, jättirapupizza

Chorizo-vuohenjuusto-jättirapupizza

Kotiliesi.fi: Kukkakaalipizza parmankinkulla ja viikunalla

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi