Parsa-pekoniniput
Parsa-pekoniniput ovat kivaa pikkusyötävää tai lisuke grillatulle tai paistetulle lihalle, kanalle tai kalalle.
Ainekset
Parsa-pekoniniput:
- 2 nippua vihreää (tai valkoista) parsaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 rkl oliiviöljyä
- 2 pkt pekonia
Valmistusohje
1. Pese ja kuivaa parsat. Leikkaa tai taita parsojen tyvestä vaalea puiseva pala pois. Jos käytät valkoista parsaa, kuori ne. Kääntele parsoihin kulhossa ripaukset suolaa ja mustapippuria ja oliiviöljyä.
2. Tee parsoista 2–3 kappaleen nippuja ja kääri niiden ympärille pekoniviipaleet. Paahda parsa-pekoninippuja 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia tai grillaa ne kypsiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous