Parsa-fetapasta
Kevään herkullisin pasta tulee tässä! Parsalla ja fetajuustolla höystetty kasvispasta on herkullinen ruoka koko perheen makuun.
Ainekset
Feta-parsapasta:
- 400 g pennepastaa
- 1 nippu vihreää parsaa
- 1 rasia herkkusieniä
- 1 sipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1/2 tl chilirouhetta
- 1 tl currya
- 3 rkl hienonnettua tuoretta salviaa
- 2 dl kuohukermaa
Viimeistelyyn:
- 100 g fetajuustoa
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.
2. Huuhtele parsat ja kuivaa ne.Katkaise tyvestä vaalea puiseva pala pois. Paloittele parsat noin 2-3 cm pitkiksi paloiksi. Viipaloi herkkusienet ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
3. Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistinpannussa. Paistasieniin hyvä väri ja lisää sipulit. Paista kunnes sipuli pehmenee ja lisää parsat. Paista pari minuuttia. Lisää sitten mausteet, tuore salvia ja kuohukerma. Kiehauta ja tarkista maku.
4. Valuta kypsä pasta lävikössä ja kääntele kastikkeen joukkoon.
5. Jaa pasta lautasille ja viimeistele murennetulla fetajuustolla. Tarjoa heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous