Reseptit

Parsa-vihannessalsa

27.8.2013 Teksti: Tiina Rantanen Kuvat: Ari Heinonen

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos
Tuore minttu tuo raikkaan säväyksen parsa-vihannessalsaan.

Ainekset

1 avokado
50 g sokeriherneitä
150 g keitettyä vihreää parsaa
1 keskikokoinen punasipuli
puolikas kurkku
0.5 dl silputtua, tuoretta minttua

Lisäksi:

3.5 rkl sitruunamehua
2.5 rkl neitsytoliiviöljyä
suolaa
ripaus rouhittua mustapippuria

Valmistusohje

1. Halkaise avokado, poista kivi. Kuori parsat. Keitä tai höyrytä parsoja noin 10 minuuttia.  Ryöppää sokeriherneitä pari minuuttia kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä. Valuta parsat ja herneet.

2. Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja sekoita keskenään. Mausta salsa sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.

3. Tarjoa lihan lisäkkeenä.

Resepti: Lilli Paasikivi

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme