Parsaa italialaisittain
Italialaisittain mozzarellalla ja pecorinoraasteella gratinoidut parsat syntyvät todella nopeasti arjen iltaruoaksi.
Ainekset
- 2 nippua vihreää parsaa
- 2 dl kuohukermaa
- 3 rkl hienonnettua oreganoa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 2 dl pecorinojuustoa raastettuna
- 2 palloa bufalamozzarellaa
- kourallinen tuoretta basilikaa
Valmistusohje
1. Huuhtele ja kuivaa parsat. Napsauta tai leikkaa tyvestä puiseva pala pois. Lado parsat uunivuokaan.
2. Sekoita kerman joukkoon oregano, ripaus suolaa ja mustapippuria sekä raastettu pecorino. Levitä seos parsojen päälle. Revi pinnalle mozzarellat.
3. Paista 200-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia.
4. Viimeistele tuoreella basilikalla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous