Parsaa ja jättikatkarapuja grillissä
Parsasta, retiiseistä ja jättikatkaravunpyrstöistä syntyy nopea, raikas ja kevyt kevätruoka alta aikayksikön!
Ainekset
Parsaa ja jättikatkarapuja grillissä:
- 2 nippua vihreää parsaa
- 1 nippu retiisejä
- 400 g jättikatkaravun pyrstöjä
- 2 rkl oliiviöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- 1 sitruunan mehu
- 3 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
- 1 vihreä chilipalko hienonnettuna
Tarjoiluun:
- 4 rkl valkosipulivoita
Valmistusohje
1. Huuhtele ja kuivaa parsat sekä retiisit. Leikkaa tai taita parsojen tyvestä vaalea puisevapala pois. Poista retiiseistä lehdetja juuri. Valuta jättikatkaravunpyrstöt lävikössä.
2. Kääntele kulhossa parsojen, retiisien ja rapujen joukkoon oliiviöljy, suola, mustapippuri, sitruunan mehu, tilli ja hienonnettu chili.
3. Pakkaa parsat, retiisit ja ravut folionyytteihin tai lado ne valurautapannuun. Grillaa nyyttejä 10-15 minuuttia tai paahda raaka-aineita pannulla kunnes ne saavat väriä.
4. Viimeistele ruoka-annokset valkosipulilla maustetulla maustevoilla.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous