Parsaa ja kananmunaa
Tämä Teresan uunissa valmistuva parsa-kananmunakuppi on helppo ja herkullinen.
Ainekset
- 12-16 kypsää parsannuppua
- 4 kananmunaa
- ripaus suolaa
- ripaus mustapippuria
- muutama lehti rucolaa
- 20 g parmesaania lastuina
- voita tai öljyä vuokien voiteluun
Valmistusohje
Reseptin idea on tarjoilla parsaa ja kananmunaa kullekin syöjälle omasta annoskupista.
1. Voitele neljä noin 1,5 dl vetoista uuninkestävää annosvuokaa tai kahvikuppia kevyesti voilla.
2. Pudota jokaiseen pari kypsää parsannuppua ja riko päälle kananmunat. Mausta pinta ripauksella suolaa ja mustapippuria.
3. Nosta vuoat 150 asteiseenuuniin ja kypsennä noin 12 minuuttia tai kunnes kananmuna on juuri ja juuri hyytynyt.
4. Ota vuoat uunista ja lisää päälle loput parsannuput. Viimeistele vielä rucolalla ja parmesaanilastuilla. Tarjoile heti.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous