Reseptit

Parsaa ja limettiaiolia

25.7.2012 Teksti: Taina Salovaara

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Tarjoile tuoreen parsan lisukkeeksi voisulaa kevyempänä kastikevaihtoehtona limettiaiolia.

Ainekset

2 nippua vihreää parsaa
1 dl kevytmajoneesia
1 dl kevytranskankermaa
1 limetin mehu ja raastettu kuori
1 valkosipulinkynsi

Valmistusohje

 

Kuori parsat ja keitä kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Sekoita kastike majoneesista ja ranskankermasta. Mausta limetillä, valkosipulilla ja halutessasi chilillä.

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme