c
Reseptit

Parsakaali-risotto

22.7.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

1 iso parsakaali
3 rkl voi-öljyseosta
2 hienonnettua valkosipulinkynttä
1–2 rkl sitruunamehua
1 dl parmesaaniraastetta
suolaa
pippuria
paahdettuja pähkinöitä

Valmistusohje

Parsakaali”risotto” saa makua valkosipulista ja parmesaanista.

1. Jauha parsakaalin kannat muruiksi monitoimikoneessa. Silppua kukinnot pieniksi paloiksi.

2. Kuumenna seosta 3–5 minuuttia voi-öljyseoksessa. Lisää muut ainekset. Tarjoa kuumana.

Katso myös:

Parsakaali-papusalaatti, Ruoka.fi

Parsakaali-pähkinävokki, Ruoka.fi

Parsakaalisosekeitto, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme