Parsakaalifrittata
Parsakaalifrittatassa päävärinä on vihreä. Lisää terveyttä ruokaan saa siemenistä. Poimi Teresa Välimäen mehevän parsakaalifrittatan resepti tästä.
Ainekset
- n. 15 cm pala purjosipulia
- 2 rkl rypsiöljyä
- 400 g parsakaalia kevyesti keitettynä
- 6 kananmunaa
- ripaus suolaa ja mustapippuria
- 3 rkl hienonnettua oreganoa
Lisäksi:
- paahdettuja siemeniä
Valmistusohje
Parsakaalissa on runsaasti valkuaisaineita, A- ja C-vitamiinia. Sitä voi käyttää liha-tai kalaruokien lisäkkeena, gratiineissa tai siitä voi tehdä frittatan. Parsakaalifrittatassa päävärinä on vihreä. Lisää terveyttä ruokaan saa siemenistä. Poimi Teresa Välimäen mehevän parsakaalifrittatan resepti tästä.
1. Suikaloi purjosipuli. Kuumenna öljy uuninkestävässä paistinpannussa ja kuullota purjo pehmeäksi. Lisää parsakaali ja paista minuutin verran.
2. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne kevyesti rikki haarukalla. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä oreganolla. Kaada seos pannulle ja anna hyytyä 1–2 minuuttia keskilämmöllä.
3. Nosta paistinpannu 200-asteiseen uuniin ja paista parsakaalifrittattaa 10–15 minuuttia.
4. Ota parsakaalifrittata uunista ja ripottele pinnalle paahdettuja siemeniä. Leikkaa parsakaalifrittata neljään osaan ja tarjoile raikkaan salaatin kera.
Kommentit
Voipohja liian kova margariinilla sopiva.Herkullisen kirpeä.
Kommentit
Voipohja liian kova margariinilla sopiva.Herkullisen kirpeä.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous