Parsakaalipasta
Parsakaali taipuu myös pastaan. Valmista vaikkapa illalliseksi.
Ainekset
Parsakaalipasta
- 250 g parsakaalia
- vettä
- suolaa
- 2-3 valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
- 2 dl kuivaa ja hapokasta valkoviiniä, esim. pinot grigio
- 2 dl ranskankermaa
- kourallinen emmentaljuustoraastetta
Lisäksi:
- pastaa
- vettä
- suolaa
Valmistusohje
Parsakaalipasta valmistuu näin.
Jaa parsakaali kukinnoiksi ja paloittele parsakaalin varsi. Höyrytä parsakaalinpalat vähässä, miedosti suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi (al dente).
Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy pannussa, lisää valkosipuli ja kuullota sitä hetki. Lisää valkoviini sekä ranskankerma ja sekoita hyvin. Lisää juustoraaste ja sekoita tasaiseksi. Sekoita valutetut parsakaalinpalat muiden aineiden joukkoon.
Keitä spagetti tai muu pasta pakkauksen ohjeen mukaan juuri ja juuri kypsäksi (al dente). Tarjoa kastike valutetun pastan kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Vihreä kasvispasta
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous