Parsamousse
Pieni annos lempeää parsamoussea on lusikoitu cocktailaseihin.
Ainekset
- 400 g vihreää tankoparsaa
- 2 liivatelehteä
- 1 dl kanalientä
- 2 dl vispikermaa
- suolaa
- pippuria
- sitruunamehua
koristeeksi:
- parsannuppuja
Valmistusohje
1. Kuori parsat ja keitä kypsiksi suolalla ja sokeriripauksella maustetussa vedessä. Jäähdytä kylmän, juoksevan veden alla. Soseuta parsat monitoimikoneessa.
2. Anna liivatelehtien pehmitä kylmässä vedessä. Vaahdota kerma. Liuota liivatteet kuumaan kanaliemeen. Anna jäähtyä. Yhdistä kermavaahto ja liivateliuos parsasoseeseen. Mausta seos. Lusikoi seos cocktaillaseihin. Anna hyytyä jääkaapissa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous