Reseptit

Pashapavlovat

31.3.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Sampo Korhonen/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Täyte

250 g maitorahkaa
3 dl vispi- tai kuohukermaa
3 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
1/2 dl appelsiinimarmeladia
1/2–1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
1/2 dl rouhittuja manteleita
koristeeksi pääsiäisnameja

Valmistusohje

Pikkupavlovien täytteenä on hieman perinteistä pashaa kevyempi rahka-kermaseos. Voit tehdä marenkipohjat itse tai ostaa valmiina kaupasta.

8 valmista pientä marenkipohjaa tai 1 iso pohja. 

1. Vatkaa kerma sokereiden kanssa vaahdoksi, kääntele sekaan rahka. Lisää marmeladi ja sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä mantelirouhe.
2. Lusikoi täyte juuri ennen tarjoamista marenkipohjien päälle. Koristele makeisilla.

Katso myös: 

Pasha – pääsiäisaterian makea päätös Ruoka.fi

Passionpavlova Ruoka.fi 

Perinteinen pasha Kotiliesi.fi 

Julkaistu aiemmin

anna

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme