
Pashapavlovat
Pikkupavlovien täytteenä on hieman perinteistä pashaa kevyempi rahka-kermaseos. Voit tehdä marenkipohjat itse tai ostaa valmiina kaupasta.
Pashapavlovat ovat syötävän suloiset pääsiäisjälkiruuat.
Ainekset
Täyte
- 250 g maitorahkaa
- 3 dl vispi- tai kuohukermaa
- 3 rkl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 1/2 dl appelsiinimarmeladia
- 1/2–1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 1/2 dl rouhittuja manteleita
- koristeeksi pääsiäisnameja
Valmistusohje
8 valmista pientä marenkipohjaa tai 1 iso pohja.
1. Vatkaa kerma sokereiden kanssa vaahdoksi, kääntele sekaan rahka. Lisää marmeladi ja sitruunan mehu ja kuoriraaste sekä mantelirouhe.
2. Lusikoi täyte juuri ennen tarjoamista marenkipohjien päälle. Koristele makeisilla.
Katso myös:
Pasha – pääsiäisaterian makea päätös Ruoka.fi
Passionpavlova Ruoka.fi
Perinteinen pasha Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous