Reseptit

Passiohedelmämousse kruunaa juhla-aterian

5.5.2014 Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

10

Arvostelu

Ainekset

20 dl passiohedelmää
4 dl kevytvispikermaa
1.5 dl tomusokeria
200 g mascarponea
sitruunamehua

Valmistusohje

Passiohedelmämousse valmistetaan vispikermasta ja mascarpone juustosta. Koristele passiohedelmämousse syötävillä orvokeilla ja kookoslastun puolikkailla. Huomaathan, että tällä reseptillä syntyy 10 passiohedelmämousse-annosta.

1. Puserra passiohedelmistä mehu sitruspusertimella kattilaan. Keitä, kunnes jäljellä on vajaa desi. Anna jäähtyä.

2. Vatkaa tomusokeri ja mascarpone keskenään. Vaahdota kerma. Yhdistä aineet toisiinsa ja tarkista makeus. Mausta passiomousse tilkalla sitruunamehua.

3. Jaa passiomousseseos pieniin laseihin ja koristele syötävillä kukilla.