Reseptit 19.8.2014

Patlican salatasi eli munakoiso-tahna

Teksti: Taina Salovaara

Valmistusaika

yli 60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

1 iso munakoiso
1 valkosipulinkynsi
1–2 tl seesamitahnaa
3 rkl hienonnettua persiljaa
3 rkl sitruunamehua
1 rkl oliiviöljyä
suolaa, pippuria

Valmistusohje

Patlican salatasi eli munakoiso-tahna maistuu rapean leivän päällä.

1. Paista munakoiso pehmeäksi 250-asteisessa uunissa 45–60 minuuttia. Kuori munakoiso heti, kun näppisi kestävät.

2. Hienonna munakoiso veitsellä hakaten. Siirrä murska kulhoon ja lisää muut aineet. Vatkaa hyvin. Anna makujen tekeytyä jonkin aikaa ennen tarjoamista.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi