Mainos Reseptit

PerintöEssu: Kylmäsavuhärkä-bruschetta

30.10.2015 Teksti: PerintöEssu

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

hyvää vaaleaa leipää
oliiviöljyä
maustamatonta tuorejuustoa
Sun-Maid -rusinoita
briejuustoa
erilaisia salaatinlehtiä
kylmäsavuhärkää
puolukkahilloa

Valmistusohje

Paista leivät rapeiksi oliiviöljyssä pannulla.

Sipaise pinnalle kunnon kerros maustamatonta tuorejuustoa. Asettele leivän pohjalle salaattia ja päälle härkäviipaleet ja brie.

Viimeistele rusinoilla ja puolukkahillolla.

PerintöEssu -blogi osallistuu Sun-Maidin ja Ruoka.fi:n 100 tapaa käyttää rusinaa–kilpailuun.

Äänestä paras rusinaresepti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme