Persikka-pekaanipaistos
Nopea ja helppo persikka-pekaanipaistos on kotikokin pelastus. Lisäksi vain jäätelöä tai vaniljakastiketta ja herkku on valmis!
Ainekset
Täyte:
- 500 g (6-7 kpl) kypsiä persikoita
- 1 dl fariinisokeria
- 2 rkl vehnäjauhoja
Kuorrutus:
- 100 g pekaanipähkinöitä
- 2 dl kaurahiutaleita
- 1 dl vehnäjauhoja
- 2 dl fariinisokeria
- 1/2 tl kanelia
- 125 g voita
Tarjoiluun:
- 4 palloa vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Halkaise persikat ja poista kivet. Leikkaa hedelmät lohkoiksi.
2. Sekoita kulhossa lohkojen joukkoon fariinisokeri ja vehnäjauhot. Jätä odottamaan.
3. Rouhi pekaanipähkinät ja sekoita toisessa kulhossa niiden joukkoon kaurahiutaleet, vehnäjauhot, fariinisokeri ja kaneli. Nypi joukkoon pehmeä voi.
4. Kaada persikkalohkot uunivuokaan ja ripottele päälle pähkinä-kaurahiutaleseos.
5. Paista 200-asteisessa uunissanoin 30 minuuttia.
6. Jäähdytä hieman ja tarjoilevielä lämpimänä vaniljajäätelönkera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous