Persimon-sitruunahillo
Persimon-sitruunahillo saa säväyksen vaniljasta. Sitruuna ja rosmariini tuovat hilloon herkullista aromia ja raikkautta.
Ainekset
Persimon-sitruunahillo
- 1 kg persimoneja
- 1/2 dl vettä
- 1/2 sitruunan mehu
- 1 sitruunan raastettu kuori
- 2 oksaa tuoretta rosmariinia
- 500 g hillosokeria
Valmistusohje
Persimon-sitruunahillo tehdään helposti näin:
1. Kuori ja kuutioi persimonit.
2. Mittaa kattilaan kaikki muut aineet paitsi hillosokeri.
3. Kuumenna höyryäväksi ja lisää siinä vaiheessa sokeri. Kääntele sokeri hyvin hedelmien joukkoon, ja keitä poreillen noin 15 minuuttia tai kunnes persimonkuutiot ovat pehmenneet.
4. Poista rosmariinit ja soseuta hillo tasaiseksi.
5. Purkita hillo kuumana puhtaisiin purkkeihin ja sulje kannet heti. Jäähdytä persimon-sitruunahillo ja säilytä viileässä.
Katso myös: Persimonhillo
Katso myös Kotiliesi.fi: Persimoncarpaccio
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous