Reseptit

Persimonhillo

Persimonhillo on paras valinta talviselle juustotarjottimelle. Se valmistuu hetkessä ja hurmaa takuuvarmasti. Kaneli tuo hilloon herkullisen säväyksen.

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Sampo Korhonen

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Persimonhillo:

  • 4 kypsää persimonia
  • 1 1/2 dl hillosokeria
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 kanelitanko

Valmistusohje

Persimonhillo tehdään helposti näin:

1. Kuori ja paloittele persimonit.

2. Laita kaikki hilloainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.

3. Poista kanelitanko ja jauha hillo sopivan sileäksi sauvasekoittimella. Purkita persimonhillo kuumana ja säilytä jääkaapissa.

Lue myös: Persimon, sharon ja kaki – näin tunnistat kypsän hedelmän ja teet parhaat herkut

Katso myös: Parhaat makuparit home- ja herkuttelujuustoille – uskomaton yhdistelmä: sinihomejuustoa ja lakritsia!

Katso myös Kotiliesi.fi: Hillo juustoille x 3

X