Persimonhillo
Persimonhillo on paras valinta talviselle juustotarjottimelle. Se valmistuu hetkessä ja hurmaa takuuvarmasti. Kaneli tuo hilloon herkullisen säväyksen.
Ainekset
Persimonhillo:
- 4 kypsää persimonia
- 1 1/2 dl hillosokeria
- 1 sitruunan mehu
- 1 kanelitanko
Valmistusohje
Persimonhillo tehdään helposti näin:
1. Kuori ja paloittele persimonit.
2. Laita kaikki hilloainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä hiljalleen välillä sekoitellen noin 15 minuuttia.
3. Poista kanelitanko ja jauha hillo sopivan sileäksi sauvasekoittimella. Purkita persimonhillo kuumana ja säilytä jääkaapissa.
Lue myös: Persimon, sharon ja kaki – näin tunnistat kypsän hedelmän ja teet parhaat herkut
Katso myös: Parhaat makuparit home- ja herkuttelujuustoille – uskomaton yhdistelmä: sinihomejuustoa ja lakritsia!
Katso myös Kotiliesi.fi: Hillo juustoille x 3
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous