Reseptit

Perunamunakas

25.4.2019 Teksti: Matleena Lahti Kuvat: Tommi Tuomi / Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Lue myös

Suosittelemme

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

6

Arvostelu

Espanjalaiset pienet suupalat, tapakset, tihkuvat hyvää makua. Yksi ikiaikaisista suosikeista on tortilla eli espanjalainen perunamunakas.

Ainekset

Perunamunakas:

400 g keitettyä perunaa
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 rkl oliiviöljyä
1 tl suolaa
4 kananmunaa
4 rkl vettä

Valmistusohje

1. Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja hienonna sipulit.

2. Kuullota ainekset öljyssä ja mausta suolalla.

3. Sekoita munat ja vesi kulhossa. Kaada seos pannuun ja anna hyytyä keskilämmöllä.

4. Leikkaa munakas paloiksi jäähtyneenä.

Julkaistu aiemmin

kotilaakari

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme