Reseptit

Perunamuusi Välimeren tapaan

Välimerellisessä keittiössä perunamuusin lisätään parmesaania, kapriksia ja laadukasta oliiviöljyä. Kokeile ja nauti!

Teksti:
Taina Salovaara

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 8 jauhoista perunaa
  • 1 lohkottu sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl hyvää oliiviöljyä
  • 0.5 dl vastaraastettua parmesaania
  • 2 rkl kapriksia
  • hiutalesuolaa

Valmistusohje

1. Kuori, paloittele ja keitä perunat sipulin ja valkosipulinkynsien kanssa. Survo kasvikset kuumina.

2. Lisää survokseen öljy, parmesaani ja suola. Ohenna tarvittaessa tilkalla keitinlientä.

3. Ripottele valmiin soseen päälle kapriksia. Muusi sopii liha- ja makkararuokien sekä lohen lisäkkeeksi.

X