
Perunamuusi Välimeren tapaan
Välimerellisessä keittiössä perunamuusin lisätään parmesaania, kapriksia ja laadukasta oliiviöljyä. Kokeile ja nauti!
Ainekset
- 8 jauhoista perunaa
- 1 lohkottu sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 3 rkl hyvää oliiviöljyä
- 0.5 dl vastaraastettua parmesaania
- 2 rkl kapriksia
- hiutalesuolaa
Valmistusohje
1. Kuori, paloittele ja keitä perunat sipulin ja valkosipulinkynsien kanssa. Survo kasvikset kuumina.
2. Lisää survokseen öljy, parmesaani ja suola. Ohenna tarvittaessa tilkalla keitinlientä.
3. Ripottele valmiin soseen päälle kapriksia. Muusi sopii liha- ja makkararuokien sekä lohen lisäkkeeksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous