
Perunarieskaan vuorattu hirven sisäfilee
Hirvenliha sopii mainiosti perunarieskan täytteeksi.
Ainekset
perunarieska
- 1.5 dl notkeaa perunasosetta
- (hiven suolaa)
- 1 muna
- noin 1,5 dl ohrajauhoja
hirvenfilee
- noin 700 g sisäfileetä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
Perunarieskaan vuorattu hirven sisäfilee tekee vaikutuksen juhlapöydässä.
Perunarieska: Sekoita kaikki aineet haarukkavatkaimella tasaiseksi taikinaksi. Kauli 4 hirvenfileen kokoista levyä.
Hirvenfilee: Leikkaa filee 4-6 annospalaksi. Ruskista palat pannulla. Mausta suolalla ja pippurilla. Vuoraa fileepalat valmiiksi kaulituilla perunarieskan taikinapaloilla. Laita fileet 200° uuniin 14 minuutiksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous