Perunarieskat ja kotijuustoa
Kokeile paistaa perunarieskat voissa paistinpannulla. Siten rieskoihin tulee ihanan rapea pinta.
Ainekset
Perunarieskat:
- 1/2 l notkeaa perunamuusia
- 3-4 dl vehnäjauhoja
- 1 kananmuna
- 1/2 dl rypsiöljyä
- 1 tl suolaa
- 1/2 tl kuminan siemeniä jauhettuna
Timjamivoi:
- 50 g voita
- 3 rkl tuoretta timjamia hienonnettuna
Päälle:
- 200 g kotijuustoa
Valmistusohje
1. Sekoita kaikki taikinan ainekset keskenään kulhossa. Lusikoi taikinasta nokareita leivinpaperilla peitetylle uunipellille ja taputtele ne jauhotetuin käsin ohuiksi, pyöreiksi rieskoiksi.
2. Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
3. Sulata sillä välin timjamivoita varten voi ja sekoita joukkoon tuore timjami.
4. Valele kuumat rieskat timjami-voilla ja murenna päälle kotijuustoa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous