Pesto rucolasta ja basilikasta
Pesto sopii niin pastaan, perunaan kuin liharuokienkin oheen. Tällä reseptillä valmistat sen itse omassa keittiössäsi!
Ainekset
- 1 ruukku rucolaa
- 1 ruukku basilikaa
- 2 rkl pinjansiemeniä
- 1 valkosipulinkynsi
- noin 3 rkl rypsiöljyä
- ripaus suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Mittaa rucola, basilikanlehdet, pinjansiemenet ja murskattu valkosipulinkynsi tehosekoittimeen ja pyöräytä tasaiseksi.
2. Lisää öljyä pienissä erissä, kunnes kastike on notkeaa.
3. Mausta ja käytä kalan ja kasvisten kastikkeena tai mausta keitetyt uudet perunat pestolla ennen tarjoilua.
Katso myös:
Pestokastike parsakaalista, Ruoka.fi
Minttupesto, Ruoka.fi
Punainen pesto, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous