Pestolla höystetty papusalaatti
Papusalaattiin voi käyttää säilykepapuja ja käyttää valmiita papuseoksia tai vain yhtä tai kahta papulajia.
Ainekset
- 5 dl keitettyjä tai säilöttyjä papuja ja/tai kikherneitä
- 5 lehtisellerin vartta
- 1-2 punasipulia
lisäksi:.
- salaatinlehtiä
kastike:
- 1 prk punaista pestoa
- 3 rkl balsamiviinietikkaa
- hienonnettua tuoretta meiramia tai oreganoa tai kuivattuja yrttejä
- rouhittua viherpippuria
Valmistusohje
Voit käyttää salaattiin kuivattua papuseosta. Liota ja keitä pavut pakkauksen ohjeen mukaan. Voit myös ostaa säilykepapuja ja käyttää valmiita papuseoksia tai vain yhtä tai kahta papulajia. Valuta ja huuhdo säilykepavut, jos käytät niitä. Huuhdo ja suikaloi lehtisellerinvarret.
Kuori ja lohko punasipulit. Sekoita keskenään pavut, lehtiselleri ja punasipuli. Sekoita keskenään kaikki kastikeaineet ja kaada kastike salaatin joukkoon. Huuhdo ja kuivaa salaatinlehdet. Levitä salaatinlehdet vadille tai kulhoon ja kumoa muut salaattiaineet kastikkeineen salaatinlehtien päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous