Reseptit

Pestomarinoidut tortellinit

Pestomarinoidut tortellinit valmistuvat helposti. Valmiista isoista tortellineista syntyy herkulliset cocktailpalat itse tehdyn peston kera.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Tommi Tuomi

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Pestomarinoidut tortellinit

  • 1 ruukku basilikaa
  • 1 ruukku minttua
  • 1-1 1/2 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 1 dl parmesaanijuustoraastetta
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1 pkt isoja täytettyjä tortellineja
  • 1 rasia (250 g) minitomaatteja

Valmistusohje

Pestomarinoidut tortellinit tehdään helposti näin:

1. Mittaa basilika, minttu, öljy, pinjansiemenet, parmesaani ja ripaukset suolaa ja mustapippuria sauvasekoittimen korkeaan kulhoon. Sekoita tasaiseksi pestoksi ja tarkista maku.

2. Keitä tortellinit nippanappa kypsiksi ja valuta nopeasti. Jäähdytä kylmällä vedellä.

3. Kääntele tortellinit varovasti peston joukkoon ja anna maustua hetki.

4. Puolita minitomaatit.

5. Pujota cocktailtikkuihin tomaatin puolikas ja tortellini sekä yrtinlehti. Nostele pestomarinoidut tortellinit tarjoiluvadille.

Katso myös: Tortelliinivuoka

Katso myös Kotiliesi.fi: Valmiit tortellonit – arki-illan pelastus: Nämä nopeat ja helpot pasta-ateriat maistuvat kaikille!

X