Pestomarinoidut tortellinit
Pestomarinoidut tortellinit valmistuvat helposti. Valmiista isoista tortellineista syntyy herkulliset cocktailpalat itse tehdyn peston kera.
Ainekset
Pestomarinoidut tortellinit
- 1 ruukku basilikaa
- 1 ruukku minttua
- 1-1 1/2 dl oliiviöljyä
- 2 rkl pinjansiemeniä
- 1 dl parmesaanijuustoraastetta
- suolaa
- mustapippuria
- 1 pkt isoja täytettyjä tortellineja
- 1 rasia (250 g) minitomaatteja
Valmistusohje
Pestomarinoidut tortellinit tehdään helposti näin:
1. Mittaa basilika, minttu, öljy, pinjansiemenet, parmesaani ja ripaukset suolaa ja mustapippuria sauvasekoittimen korkeaan kulhoon. Sekoita tasaiseksi pestoksi ja tarkista maku.
2. Keitä tortellinit nippanappa kypsiksi ja valuta nopeasti. Jäähdytä kylmällä vedellä.
3. Kääntele tortellinit varovasti peston joukkoon ja anna maustua hetki.
4. Puolita minitomaatit.
5. Pujota cocktailtikkuihin tomaatin puolikas ja tortellini sekä yrtinlehti. Nostele pestomarinoidut tortellinit tarjoiluvadille.
Katso myös: Tortelliinivuoka
Katso myös Kotiliesi.fi: Valmiit tortellonit – arki-illan pelastus: Nämä nopeat ja helpot pasta-ateriat maistuvat kaikille!
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous